Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ανατροπή βόμβα με τις τηλεοπτικές άδειες! Ποιοι καναλάρχες δεν παίρνουν άδεια μέχρι να...!




Όταν πλέον θα γνωρίζουμε ποιοι θα είναι οι 4 νέοι Καναλάρχες τίποτα δεν θα έχει τελειώσει για εκείνους. Τα επιχειρηματικά σχήματα που θα επικρατήσουν στον διαγωνισμό θα περάσουν από επανέλεγχο των οικονομικών τους.
Αν κατά την κρίση της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού τα επίμαχα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον τρόπο απόκτησης των χρηματικών ποσών τότε θα ζητηθούν πρόσθετα δικαιολογητικά. Οι υπερθεματιστές από προσωρινοί θα μετατραπούν σε οριστικούς εφόσον δεν διαπιστωθεί κάτι στα στάδια επανεξέτασης του πόθεν έσχες. Αν όμως υπάρξει πρόβλημα, τότε θα τον διαδεχθεί ο επιλαχών πλειοδότης από την λίστα κατάταξης σε φθίνουσα σειρά, βάση της υψηλότερης προσφοράς όλων των φάσεων που υπέβαλλαν οι συμμετέχοντες.
Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η χρονική περίοδος στην διάρκεια της οποίας θα μπορούν να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις και προσφυγές με την μορφή των ασφαλιστικών μέτρων. Ο κάθε αδειοδοτημένος θα πρέπει να καταβάλλει την πρώτη από τις τρεις ισόποσες δόσεις του τιμήματος εντός 15 ημερών και τις άλλες δυο εντός 12 και 24 μηνών. Οι άδειες χορηγούνται εντός 90 ημερών από την κατακύρωσή τους και έχουν ισχύ 10 χρόνια.
Τι θα κάνουν οι χαμένοι
Εκείνοι που έχασαν στον διαγωνισμό μέσα σε 10 ημέρες θα πάρουν από την γ.γ. ενημέρωσης την εγγυητική που κατέθεσαν για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Εκείνοι που πήραν άδεια θα την λάβουν εντός 60 ημερών.
Όσο για τους σταθμούς που θα μείνουν χωρίς άδεια θα πρέπει να στρέψουν αλλού την προσοχή τους αν επιθυμούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν και λέγεται ότι ίσως κάποιοι να κάνουν δορυφορική μετάδοση του προγράμματός τους, ή να μετατραπούν σε Web TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου