Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το αντίπαλο δέος του «Survivor»! Τι γίνεται με το «YFSF» και «So you think»





Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σιγά μην έμεναν στο Μαρούσι με σταυρωμένα τα χέρια! Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μεγάλος αναβρασμός στον ΑΝΤ1 και οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πώς θα αντιμετωπίσουν τον “τυφώνα” “Survivor” και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, τις τελευταίες ώρες πάρθηκαν πολύ δραστικές λύσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στο κανάλι και ανατρέπουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να βγει άμεσα και μάλιστα, την ίδια ημερομηνία που θα έκανε πρεμιέρα το “YFSF”, δηλαδή Κυριακή του Θωμά, το αντίπαλον δέος του “Survivor”. 

Το κόνσεπτ έχει βρεθεί ήδη και είναι βρετανικής παραγωγής μετρώντας ήδη 16 σεζόν στην βρετανική τηλεόραση, ενώ έχει προβληθεί με επιτυχία στη Σουηδία, Αμερική, Γαλλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Δανία. Ο τίτλος του είναι “I’ a celebrity get me out of here” και πρωτοβγήκε στον αέρα το 2002. Σύμφωνα με το παιχνίδι 12 διάσημοι ζουν σε ένα περιβάλλον ζούγκλας για τρεις εβδομάδες. Οι βρετανική, γερμανική και Αμερικανική εκδοχή γυρίζεται στην Αυστραλία σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στρατόπεδο στις παρυφές ενός τροπικού δάσους. Αλλες εκδοχές του ριάλιτι γυρίζονται στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, την Ινδονησία και τη Μαλαισία ενώ σύμφωνα με πληρορορίες η ελληνική εκδοχή θα γυριστεί στη Νότια Αφρική και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό Πάρκο του Κρούγκερ όπου γίνονται υα γυρίσματα του Αυστραλιανού ριάλιτι.
Το θέμα ωστόσο που μένει να διευκρινιστεί είναι τι θα γίνει με το “YFSF” αλλά και το έτερο τάλεντ σόου “So you think you can dance”. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν να ματαιώνονται και τα δυο μιας και το “I’ a celebrity get me out of here” απαιτεί υψηλό μπάτζετ για να βγει, ενώ επανέρχεται πάλι στην επιφάνεια το θέμα “Σου -Κου” και αν τελικά παραμένει στον αέρα του ΑΝΤ1, κάτι που πλέον είναι πολύ δύσκολο να συμβεί
Πηγή: Tv-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου