Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Γύρισε σπίτι και βρήκε τις πατούσες του μωρού της πρησμένες σαν μπάλες. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, της σηκώθηκε η τρίχα...!






Έχει γίνει μία σύλληψη σε ένα άτομο που φέρεται να έκαψε τα πόδια ενός μωρού. Το άτομο αυτό ήταν η νταντά του. Είναι άλλη μία περίπτωση κακοποίησης από νταντά και μάλιστα πολύ φρικτή. Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στο Maryland και περιελάμβανε ένα μωρό, ένα τηγάνι που έκαιγε και μία άρρωστη νταντά.
Η 36χρονη Ismelda Ramos Mendoza από το Bladensburg συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική κακοποίηση. Τι ακριβώς έκανε; Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο μωρό, αλλά η Mendoza κατηγορείται πως πήρε το 6 μηνών κοριτσάκι και του έκαψε τα πόδια.
Φαίνεται πως η νταντά έφτιαχνε τορτίγιες με το τηγάνι. Το μωρό έκλαιγε και έτσι εκείνη εκνευρίστηκε. Οπότε τι έκανε για να το κάνει να σταματήσει; Πήρε τα πόδια του και τα έβαλε μέσα στο τηγάνι που έκαιγε.
Όπως καταλαβαίνετε, όταν η μητέρα γύρισε σπίτι, ρώτησε την νταντά τι είχε συμβεί στα πόδια του μωρού της. Εκείνη έκανε την χαζή και είπε πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η μητέρα δεν την πίστεψε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία για να αναφέρει την κακοποίηση που είχε δεχτεί το μωρό από την νταντά.


Μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο όπου φρόντισαν τα εγκαύματα 2ου βαθμού που είχε στα πόδια του. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξέφρασαν την οργή τους και πως δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς κάποιος έκανε κάτι τόσο άρρωστο σε ένα νεογέννητο μωρό.
Οι νταντάδες εξάλλου υπάρχουν για να φροντίζουν τα μωρά και τα παιδιά. Πώς γίνεται κάποιος να νομίζει πως προκαλώντας πόνο σε ένα μωρό θα το κάνει να σταματήσει να κλαίει; Ο πόνος είναι λογικό να φέρει περισσότερο κλάμα. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ σημαντικό να διαλέγουμε προσεκτικά τους ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα μωρά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου