Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Survivor: Ο κακός χαμός την Κυριακή! Ανατροπή και ένταση…Τι θα συμβεί;





Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, έχει προκαλέσει τη φρενίτιδα του κόσμου και έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι πλέον έχουν γίνει και Survivor fans, μπροστά από τους δέκτες τους για πέντε μέρες την εβδομάδα!
Στο επεισόδιο της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα των «Μαχητών», ενώ ένας νέος αγώνας ασυλίας περιμένει ξανά τις δύο ομάδες στο επεισόδιο της Κυριακής 9 Απριλίου.
Ο Πάνος Αργιανίδης, δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι όπως και ο ίδιος είπε το όμορφο ταξίδι του στο “Survivor” τελείωσε εκεί. 
«Μαχητές» και «Διάσημοι» λοιπόν καλούνται να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ειδικά μάλιστα για τους «Μαχητές» τα πράγματα έχουν στενέψει αφού αγωνιστικά έχουν μείνει έξι παίκτες ενώ στους «Διάσημους» εννέα.
Οι εντάσεις όμως δεν λείπουν στην παραλία των «Διάσημων» με την συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Στα τελευταία επεισόδια που έχουν προβληθεί από το relaity επιβίωσης, έχουμε παρατηρήσει πως το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα των «Διάσημων» είναι το «Όλοι εναντίον ενός»! Και αυτός ο ένας που είναι μόνος του, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία φαίνεται να περνάει δύσκολα μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες ώρες!



Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως έχει βρεθεί αντιμέτωπη με την προκλητική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη και της κλίκας του, όπως την αποκαλούν κάποιοι,  και αναγκάζεται να φύγει από την καλύβα και να κοιμηθεί εκτός σπιτιού με κίνδυνο τη ζωή της, καθώς δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. 
Αυτό που παρατηρούμε όμως όσο περνάει ο καιρός είναι πως τα νεύρα στην ομάδα των «Διάσημων» ολοένα και εντείνονται και βλέπουμε πως οι συμπαίκτες της τραγουδίστριας δεν ευαισθητοποιούνται και μάλιστα βγαίνουν από πάνω, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τονίζει ότι: «Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης. Μας βλέπει όλους εχθρούς της…».
Ο Κώστας Κοκκινάκης από την πλευρά του φαίνεται να μην μπορεί να βάλει άλλο νερό στο κρασί του και επιτίθεται στην Ειρήνη Παπαδοπούλου λέγοντάς της: «Είσαι απαράδεκτη, ντροπή σου να τα λες αυτά», ενώ είπε επίσης στην κάμερα ότι «Με την Ειρήνη από την πρώτη μέρα έχουμε δει όλοι πράγματα. Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο πολύ τρεις φορές…».

«Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή αν είναι έτσι όλο αυτό διπλωματικό, το να σε απομονώσουν, να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου…», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους «Διάσημους»; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία; Οι «Μαχητές» θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους;
Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;
Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες.
Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την Κυριακή στις 9 το βράδυ, με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διάσημων» να διαγωνίζονται για την ασυλία. Δείτε όσα θα συμβούν στο παρακάτω βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου