Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΘΕΑΣΗΣ! Πεζοναύτης επιστρέφει στο σπίτι του- Μόλις τον είδε το σκυλάκι του όμως…






Αυτό το συγκινητικό βίντεο ανέβηκε από έναν πεζοναύτη του αμερικανικού στρατού στο youtube, τη μέρα που γύρισε από το Αφγανιστάν.
Ο στρατιώτης υπηρετούσε, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην Κανταχάρ και όταν επέστρεψε σπίτι, το αγαπημένο του σκυλάκι τον υποδέχτηκε στην αυλή του σπιτιού, στο Σπρίνγκφιλντ της Βιρτζίνια.
Το φίλμ τράβηξε η γυναίκα του. Η ιστορία της σκυλίτσας, που λέγεται Gracie, είναι εξίσου συγκινητική. Το σκυλί είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο και δεμένο πάνω σε μια κολόνα. Η αγάπη και η φροντίδα που έλαβε από την οικογένεια του πεζοναύτη, έφεραν αποτέλεσμα και η σκυλίτσα λίγα χρόνια αργότερα, όχι μόνο ανταπέδωσε τα καλά αισθήματα, αλλά και σκόρπισε με αυτό το βίντεο, εκατομμύρια χαμόγελα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Για την ιστορία. Οι ιδιοκτήτες της Gracie διέθεσαν όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις της gοogle σε καταφύγιο προστασίας ζώων. Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχουν παρακολουθήσει 18,5 εκατομμύρια άνθρωποι!
Δείτε και αυτό το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου