Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τα πιτσάκια των 5 λεπτών: Mια γρήγορη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια!


Μια πολύ εύκολη και γρήγορη λύση για ενα βράδυ με την παρέα στο σπίτι αφού μπορείτε να έχετε πιτούλες στην κατάψυξη και ανά πάσα στιγμή να τις ετοιμάσετε στο πι και φι.



Σε ποιον δεν αρέσει η πίτσα;

Υλικά:
  • 5 πίτες για σουβλάκι,
  • 5 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας,
  • 5 κουταλιές της σούπας κέτσαπ,
  • 5 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο,
  • 250 γρ.τυρί γκούντα τριμμένο,
  • 1 ντομάτα,
  • 5 φέτες ζαμπόν ή μπεικον,
  • 5 φέτες σαλάμι αέρος,
  • 1 πιπεριά.

Εκτέλεση:
  1. Σε πίτα για σουβλάκι,αλείφουμε πρώτα 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο,μετά 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ και 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας.
  2. Παπσπαλίζουμε με λίγο τυρί τριμμένο.Κόβουμε 1 φέτα ζαμπον κα 1 φέτα σαλάμι αέρος σε μικρά τετράγωνα κομματάκια και τα απλώνουμε στην πίτα.
  3. Κόβουμε την ντομάτα σε ψιλές ροδέλες και την πιπεριά σε μικρά κομματάκια.
  4. Βάζουμε 2-3 ροδέλες ντομάτας επάνω στην πίτα και 3-4 κομμάτια πιπεριά.
  5. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί μέχρι να καλυφτούν τα υλικά.
  6. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες πίτες.
  7. Τοποθετούμε τις πίτες στο ταψί του φούρνου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
  8. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινήσουν οι πίτες στους 180 βαθμούς σε φούρνο με αέρα.
  9. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε τις πίτσες να κρυώσουν για λίγο, μέχρι να κόψουμε σε μικρά κομμάτια.
  10. *extra tips: αν θέλουμε προσθέτουμε στα πιτσάκια και λουκάνικα ψιλοκομμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου