Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Το έπος της χρονιάς: Ο «γαμπρός» που κατάφερε να τρελάνει μέχρι και την Πάνια με τις απαιτήσεις του!





Ταξίδεψε από το Αμβούργο για να βρεθεί στην εκπομπή Αnnita.ge της Αννίτας Πάνια για να ζητήσει από την παρουσιάστρια αυτό για το οποίο εξειδικεύεται εδώ και 20 χρόνια. Να φέρνει σε επαφή ανθρώπους που χρειάζονται γνωριμίες με ανθρώπους με σκοπό τη σύναψη κάποιας σχέσης.

Ο Βασίλης από τη Γερμανία όμως δεν ήταν ο συνηθισμένος γαμπρός με τις φυσιολογικές απαιτήσεις που θα περίμενες από έναν νέο άνθρωπο, στα 37 του χρόνια.
Από το ξεκίνημα της περιγραφής των θέλω του, ο Βασίλης φάνηκε ιδιαίτερα λεπτομερής και εκλεκτικός στις τρομερά συγκεκριμένες απαιτήσεις του. Τόσο στις διαστάσεις και το βάρος της κοπέλας, όσο και στα προσόντα της.
Η περιγραφή του αντιμετωπίστηκε αρχικά ως αστείο, αργότερα όμως η Αννίτα δεν έκρυψε την αγανάκτισή της στις παράλογες αιτιάσεις του Βασίλη.
Προσόντα όπως συγκεκριμένα κιλά για 2 μόνο συγκεκριμένα ύψη, κοπέλες που δε θα αφήνουν τα κατοικίδιά τους μέσα στο σπίτι γιατί βρωμάνε, σύντροφοι που θα ξέρουν οπωσδήποτε να φτιάχνουν παστίτσιο, μουσακά και καλαμαράκια αφού «από ψάρια μόνο καλαμαράκια τρώει» αλλά και μία γυναίκα πολύ συναισθηματική που θα θέλει τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα σεξ, ήταν μόνο κάποια από τα λίγα και εύκολα που ζήτησε ο Βασίλης για να είναι ικανοποιημένος.

Όπως ήταν λογικό δεν άργισε να προκύψει και το ξέσπασμα της Αννίτας αλλά και η εύλογη απορία της αν ο Βασίλης ήρθε από τη Γερμανία για να την «γλεντήσει».
Δείτε το βίντεο του Βασίλη και των απαιτήσεών του αλλά και τις απολαυστικές αντιδράσεις της Αννίτας.

Πηγή: dailymedia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου